Početna stranica

O nama

Rad u privatnoj praksi za fizikalnu terapiju odvija se od 1995.godine  (temeljem odobrenja stručne komisije Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske) pa sve do danas na istoj adresi u ulici baruna Trenka 86.

Djelatnici:

Vesna Orešković, bacc. fizioterapeut

Vesna Orešković

Petar Orešković, dipl.fizioterapeut

Petar Orešković

Od samog osnutka njegujemo individualni pristup i rad sa svakim pacijentom ovisno o njegovoj dobi, stanju lokomotornog sustava, ostalim zdravstvenim problemima, zahtjevima radnog mjesta i vrsti osobnih poteškoća. Pritom nas vodi želja za pomaganjem, razvijanjem svijesti o mnogostrukoj koristi fizikalne terapije, tolerancijom i uvažavanjem.

Veliku pažnju posvećujemo održavanju kontinuiteta izobrazbe, nabavi nove i najučinkovitije medicinske aprature, uporabe novih i poboljšanih tehnika rehabilitacije, suvremenih smjernica fizikalne terapije. Ponosni smo da smo usvojili i provodimo neke specijalne tehnike fizikalne terapije poput Bobath, McKenzie, Mulligan, Kinesiotaping  tehnike. Specijalne tehnike omogućuju nam brži proces oporavka, djelotvornije smanjenje ili uklanjanje boli i brži povratak svakodnevnim i profesionalnim aktivnostima.

Nakon pregleda i postavljanja fizioterapijske dijagnoze, izrađuje se plan fizikalne terapije koji se u procesu rehabilitacije stalno prilagođava ovisno o tijeku oporavka pacijenta, te se informira o mogućim komplikacijama.             

Po završenom ciklusu terapije procjenjuje se uspjeh terapije. Ukoliko rezultat nije zadovoljavajuć u dogovoru s Vama nastavlja se terapija. Ako smo postigli dobar rezultat savjetuje Vam se na koji način možete održati postojeće stanje, te spriječiti nastanak novih tegoba i bolesti.